avrotros.nl

André Rieu

André Rieu

Registraties van concerten van André Rieu en zijn Johann Strauß Orkest. De vioolvirtuoos ontvangt daarbij bijzondere solisten.
  • Zaterdag 27 december 22:00 uur
  • NPO 1

André Rieu

De concerten van André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest zijn enorm populair en staan garant voor een groot feest. De vioolvirtuoos ontvangt daarbij bijzondere solisten op prachtige locaties.

André Rieu op het Vrijthof 2014
Tien jaar Vrijthofconcerten! Dit jubileum is voor André Rieu reden om extra feestelijk uit te pakken en er een fantastisch en onvergetelijk jubileumconcert van te maken.
Speciaal voor deze tiende editie laat hij het Vrijthof in Venetiaanse sfeer aankleden, compleet met Dogenpaleis, Rialtobrug, een schitterende Italiaanse fontein en een kleurrijke Venetiaanse Maskerade. ‘André Rieu op het Vrijthof 2014’ is een avond vol heerlijke Italiaanse muziek, van wereldhits als Funiculi funicula, Tiritomba en Vieni sul Mar tot prachtige opera aria's. Ter gelegenheid van dit jubileum komt de Italiaanse zanger Rocco Granata zijn wereldhit Marina zingen. Maar natuurlijk vergeet André ook de Weense wals niet. Deze keer is de uitvoering van 'An der schönen blauen Donau' wel heel speciaal, want voor het eerst in zijn lange carrière komt André van het podium naar beneden om met zijn oudste fan te walsen! Tienduizenden fans van over de hele wereld genoten live van dit schitterende jubileumconcert op het Vrijthof.

Zaterdag 27 december 22:00 uur NPO 1

Bedankt!

Klik op de link in de bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.

AVROTROS nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste AVROTROS nieuws en weten welke programma's je kunt verwachten? Meld je dan aan voor de wekelijkse AVROTROS nieuwsbrief.