Flikken de Podcast - liefde en vriendschap op de set van Flikken Maastricht

AVROTROS

Thuiskomen. Zo voelt het voor de hele cast en crew als ze weer naar Maastricht mogen om een nieuw seizoen Flikken te maken. Na 16 jaar samenwerken is er een ijzersterke band ontstaan. Angela Schijf noemt haar collega’s niet voor niets de Flikken-familie. Hoe zit dat nou precies? En hoe zit dat nou met Fleva? Ben Prins zoekt het allemaal uit in Flikken de Podcast!

Die band waar Angela het over heeft, is er niet alleen tussen cast en crew. Ook de personages binnen de serie groeien steeds dichter naar elkaar toe. En wat dacht je van jullie natuurlijk, de fans! Ook dat is een onverwoestbare band. Want zonder Flikken-fans, geen Flikken Maastricht. Door jullie houden Eva, Wolfs, Marion en Romeo het al 16 seizoenen vol.

“<span><span><span><span><span><span>Ja, maar zoals de Flikken-fans geen andere, nee. Dat is echt uniek</span></span></span></span></span></span>”
Angela Schijf

Luister naar Flikken de Podcast over de Flikken-familie

In deze aflevering van de podcast gaat het onder andere over aflevering 6 van seizoen 10, 'Het dispuut'. Deze aflevering zit vol Fleva momenten. Deze kun je terugkijken via NPO Plus.