AVROTROS
Voor de ShowVoor de Show
Voor de ShowVoor de Show

Hans Klok, Maria Fiselier en Roué Verveer in Voor de Show

In de derde aflevering van Voor de Show ontvangt presentator Jan Jaap in zijn talkshow cabaretier Roué Verveer, operazangeres Maria Fiselier en illusionist Hans Klok.

  1. Voor de Show
  2. Kunst

Cabaretier Roué Verveer is met zijn show ‘Gewoon Roué’ te zien in de Nederlandse theaters. Alweer zijn tiende cabaretvoorstelling, die bovendien werd genomineerd voor de cabaretprijs Poelifinario.

Roué vertelt in Voor de Show over de achtergrond van zijn voorstelling en wordt slachtoffer van weer een nieuw plannetje van Jan Jaap…

AVROTROS

Jan Jaap heeft een "leuk" een plan met Roué Verveer

Operazangeres Maria Fiselier heeft een gouden stem! Bij Tonny in de visagie zingt ze liedjes van rapper Eminem tot ‘This Love’ van Maroon 5. Dat ze meer is dan alleen operazangeres is wel duidelijk.

Dit laat ze ook zien tijdens het kerstconcert ‘Christmas Classics at the Movies’ in het Concertgebouw, waarbij ze zowel de avond presenteert als zingt. In Voor de Show brengt ze ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen en speelt ze met Hans Klok de quiz: Hans of Maria. 

AVROTROS

Hans Klok en Maria Fiselier in de quiz: Hans of Maria

Ondertussen probeert illusionist Hans Klok vol trots zijn boek ‘Het leven achter de illusie’ te promoten. Hierin staan onder andere al zijn avonturen met Pamela Anderson en Amy Winehouse. En voor het doorzagen van een kist in Voor de Show draait hij ook zijn hand niet om. 

AVROTROS

Hans Klok in actie

Voor de Show zie je donderdag 7 december 2023 om 21.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading