AVROTROS
Voor de ShowVoor de Show
Voor de ShowVoor de Show

MAMMA MIA!, Nabil en Kraaij en Kroon in Voor de Show

In de vijfde aflevering van Voor de Show ontvangt presentator Jan Jaap in zijn talkshow de cast van MAMMA MIA! de musical, cabaretier en acteur Nabil Aoulad Ayad en het 'theaterduo' Soy Kroon en Johnny Kraaijkamp.

  1. Voor de Show
  2. Musical

Nabil blijkt een groot ABBA-fan te zijn en staat op de planken met zijn cabaretvoorstelling 'Nee, precies daarom'. Hij vertelt, tijdens een handmassage van visagiste Tonny, hoe hij op de naam van zijn show is gekomen. ''Ken je het als je soms een gesprek hebt met iemand en je hebt niks te zeggen? Dat je dan afsluit met 'nee, precies daarom'?'' 

AVROTROS

Nabil achter het keyboard voor MAMMA MIA! optreden

Donna en de Dynamo's, oftewel de vrouwelijke hoofdrollen uit de musical MAMMA MIA! zijn te gast in Voor de Show. Brigitte Heitzer, Carolina Dijkhuizen en Wieneke Remmers vertellen over hun wekelijkse 'busborrel' na de matineevoorstelling op zondag en zetten de studio op zijn kop met het optreden van 'Dancing Queen'.

AVROTROS

Donna en de Dynamo's in de musical MAMMA MIA!

Johnny Kraaijkamp en Soy Kroon praten met Jan Jaap over hun komische voorstelling Kraaij & Kroon - Papadag bestaat niet. De show gaat over de verschillen tussen het duo en gaat Johnny voor het eerst zijn niet functionele naaktrol spelen... Voor het optreden van MAMMA MIA hijst het duo zich in een bijpassende outfit en swingt mee met 'Dancing Queen'.

AVROTROS

Kraaij en Kroon swingen mee met MAMMA MIA!

Voor de Show zie je donderdag 21 december 2023 om 21.20 uur bij AVROTROS op NPO 1.

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading