AVROTROS
Feestdagen bij AVROTROSFeestdagen bij AVROTROS
Feestdagen bij AVROTROSFeestdagen bij AVROTROS

Oud en nieuw vier je met het Muziekfeest van het Jaar!

Op de laatste avond van het jaar, 31 december, wordt de magie van Oud en Nieuw tot leven gebracht op NPO3 met het Muziekfeest van het Jaar! Vanaf 22.15 uur begint het feestelijke programma, een bruisende viering van muziek, samenhorigheid en het naderende nieuwe jaar.

  1. Feestdagen bij AVROTROS
  2. AVROTROS Muziekfeest op het Plein
  3. Muziek

Presentator Jan Smit neemt de kijkers mee op een muzikale reis en samen met de getalenteerde Emma Heesters staat hij paraat om om klokslag middernacht het nieuwe jaar feestelijk in te luiden. Terwijl de klok naar middernacht tikt, telt de hele zaal mee...

Het hoogtepunt van de avond wordt bereikt onder begeleiding van een groots symfonisch orkest onder leiding van Marcel Fisser, dat de perfecte achtergrond vormt voor de uitvoering van de grootste hits van nationale muziekiconen.

Vier feest met de hits van Marco Schuitmaker, Mart Hoogkamer, Frans Duijts, René Froger, Donnie, Waylon, John West, Wolter Kroes, Jeroen van der Boom en vormen slechts een greep uit de artiesten die de avond zullen vullen met onvergetelijke muzikale momenten.

Tekst gaat verder onder de video

Jan Smit & Marco Schuitmaker - Van Goes tot Purmerend

Dit Muziekfeest van het Jaar belooft niet alleen een muzikale reis te zijn, maar ook een viering van verbondenheid en feestvreugde. 

Dus, leg de champagne klaar, verzamel je vrienden en familie en stem af op NPO3 vanaf 22.15 uur op 31 december om samen met Jan Smit, Emma Heesters en een indrukwekkende line-up van artiesten het oude jaar af te sluiten en het nieuwe jaar feestelijk te verwelkomen.

Vier met ons mee tijdens dit onvergetelijke Muziekfeest van het Jaar en laat de klanken van muziek en de belofte van een nieuw begin de overgang markeren naar een sprankelend nieuw jaar!

Zondag 31 december om 22.15 uur bij AVROTROS op NPO 3.

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading