Marlijn en Frits | Musical Awards: the Kick-off
Musical AwardsMusical Awards
Musical AwardsMusical Awards

Pretty Woman, De Hospita, Les Misérables en meer bij Musical Awards: the Kick-off 2023

'DE OPENING van het culturele seizoen' wordt op zondag 27 augustus 2023 traditiegetrouw afgesloten met Musical Awards: the Kick-off. Tijdens de feestelijke liveshow zijn er verschillende optredens van musicalproducties die aankomend seizoen in de theaters te zien zullen zijn.

  1. Musical Awards
  2. Musical
  3. Musical Awards: the Kick-off 2023

DE OPENING

De avond wordt live in Koninklijk Theater Carré gepresenteerd door Frits Sissing en Marlijn Weerdenburg en het live-orkest staat dit jaar onder leiding van Maurice Luttikhuis.

Na 45 jaar stopt de Uitmarkt in haar huidige vorm. Het nieuwe concept onder de naam ‘DE OPENING van het culturele seizoen’ ligt al klaar, maar wordt pas in het welbekende laatste weekend van augustus in 2024 georganiseerd. 

Op zondag 27 augustus vinden tussen 13.00 uur - 17.00 uur de repetities van Musical Awards: The Kick-Off plaats. Deze zijn gratis bij te wonen. Hier geldt het motto: wie het eerste komt... De kaartverkoop van de avondshow en verdere informatie over het evenement is te vinden op de website van DE OPENING

Simone Kleinsma in De Hospita

Simone Kleinsma in De Hospita

Joy Hansson

Voorproefje van het nieuwe theaterseizoen

Musicals zoals Pretty Woman, Les Misérables, Boni de musical, Disney's AIDA, De Hospita en Grease zijn onderdeel van het programma. Aan dit lijstje kunnen we ook nog toevoegen de musicals De Tocht, Ver van je bed, MAMMA MIA! en Mees Kees de Musical.

In de show passeren niet alleen de bekende musicaltitels de revue, maar presenteren ook nieuwe musicals zich (voor het eerst) aan heel Nederland. Op een later moment maken we de volledige line-up bekend. 

Musical Awards: the Kick-off, zondag 27 augustus 2023 live om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 1.

MusicalMusical
MusicalMusical

Schrijf je nu in voor de musical nieuwsbrief

Super leuke content

Dit veld is verplicht

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading