AVROTROS
Voor de ShowVoor de Show
Voor de ShowVoor de Show

TAFKAL, Nhung Dam en Evi Hanssen in Voor de Show

In de vierde aflevering van Voor de Show ontvangt presentator Jan Jaap in zijn talkshow improvisatiegroep TAFKAL (The Artists Formerly Known As Lama's), theatermaker en acteur Nhung Dam en presentator en radiomaker Evi Hanssen.

  1. Voor de Show
  2. Kunst

Evi Hanssen stopte met alcohol drinken en schreef hierover het boek 'Sinds ik niet meer drink'. Nu staat ze in de theaters met een gelijknamig theatercollege, waarin ze met een grote dosis humor vertelt over de invloed van alcohol én een eerlijk inkijkje geeft in het leven zonder. Toevallig kan eindredacteur Els haar adviezen goed gebruiken. 

AVROTROS

Evi Hanssen in de visagie bij Tonny

Nhung Dam is met muzikant Erik van der Horst te gast in Voor de Show om een nummer uit haar theatervoorstelling ‘Nhung geeft zich bloot’ te spelen. Daarbij krijgt ze ongevraagd special effects en extra muzikale begeleiding. In haar cabaret-meets-toneel voorstelling gaat het over de cruciale kruispunten in ons leven: liefde, werk, identiteit en de vraag: waar staat mijn huis?

AVROTROS

Nhung Dam en muzikant Erik van der Horst in de studio

Ruben van der Meer, Ruben Nicolai, Tijl Beckand, Jeroen van Koningsbrugge en Patrick Lodiers, vroeger De Lama's, zijn terug als improvisatiegroep TAFKAL. In juni 2024 spelen ze hun improvisatieshow 'TAFKALMANIA!' twee keer in de Ziggo Dome. Als Jan Jaap in Voor de Show probeert de regie te nemen in een quiz, loopt het al snel uit de hand. 

AVROTROS

TAFKAL in de studio

Voor de Show zie je donderdag 14 december 2023 om 21.40 uur bij AVROTROS op NPO 1.

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading