AVROTROS
Voor de ShowVoor de Show
Voor de ShowVoor de Show

Waylon, Berget Lewis en Beth & Flo in Voor de Show

In de zesde aflevering van Voor de Show ontvangt presentator Jan Jaap in zijn talkshow zanger Waylon, klassiek geschoolde pianistes Beth & Flo en zanger Berget Lewis.

  1. Voor de Show
  2. Kunst

Waylon staat in de theaters met zijn show 'Gewoon Willem'. In deze voorstelling duikt hij in de wereld van de Nederlandse popmuziek en zingt naast zijn eigen nummers liedjes van Robert Long en André Hazes.

In Voor de Show zingt hij het nummer 'Hazelnote oogjes' van zijn jeugdheld: de Belgische komiek, cabaretier en zanger Urbanus.

AVROTROS

Waylon in het voorgesprek met presentator Jan Jaap

Het duo Beth & Flo bestaat uit Elsbet Remijn en Claudette Verhulst. Deze klassiek geschoolde pianisten slaan met hun voorstelling ‘Ander onderwerp’ een brug tussen de concertzaal en het theater en brengen klassieke muziek gecombineerd met cabaret en kleinkunst. Jan Jaap hoort ze uit over waarom met zijn tweeën spelen beter is dan alleen. 

AVROTROS

Beth en Flo achter de piano in de studio

Berget Lewis zet de studio op stelten met het lied 'Nutbush City Limits' van Tina Turner. En dat is geen toeval want, in haar theatershow 'We are one - Celebrate Tina' zingt ze naast haar eigen nummers, ook liedjes van haar eigen inspiratiebron.

AVROTROS

Waylon aan de praat met visagist Tonny en presentator Jan Jaap

Voor de Show zie je zaterdag 30 december 2023 om 22.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading