avrotros.nl

Bloedverwanten

Bloedverwanten

Bloedverwanten is een Nederlandse dramaserie van AVROTROS. Seizoen 3 op tv vanaf 27 oktober.
  • Zaterdag
  • NPO 1

Bloedverwanten

Als grootaandeelhouder Bennie de Winter van De Winter Flowers sterft, vervalt zijn niet onaanzienlijke vermogen aan zijn dochter Esther. Mocht haar iets overkomen, dan krijgen haar kinderen alles in handen.

Vanaf 27 oktober 2014 zijn de spannende verwikkelingen van de familie De Winter en hun bedrijf De Winter Flowers weer te volgen. Lukt het Esther (Henriëtte Tol) om de familie bij elkaar te houden nu Eva (Yvonne van den Hurk) het bedrijf gaat leiden? Daarnaast wordt de familie opgeschrikt door een groot drama.

De cast wordt dit seizoen uitgebreid met Egbert Jan Weeber, Kay Greidanus, Margo Dames, Rick Engelkes en Noortje Herlaar.
De hoofdcast van Bloedverwanten bestaat uit Henriëtte Tol (Esther), Derek de Lint (Anton), Saskia Temmink (Iris), Eelco Smits (Thomas), Pierre Bokma (Ronald Mok), Tanja Jess (Fien), Yvonne van den Hurk (Eva), Sylvia Hoeks (Antje), Victoria Koblenko (Laura), Teun Luijkx (Boris), Khaldoun Elmecky (Youssef), Mike Libanon (Ron), Roos Ouwehand (Mylene) en Jorrit Ruijs (Wouter).

Het verhaal
Toen opa Bennie de Winter wist dat hij niet lang meer te leven had wilde hij schoon schip maken. Hij vertelde zijn dochter Esther (Henriëtte Tol) dat het familiebedrijf een oorlogsverleden heeft. Enkele Joodse zakenmannen hadden Bennie in de oorlog geld uitgeleend zodat ze het niet zouden kwijtraken. Na de oorlog keerden deze mannen niet meer terug en heeft Bennie het geld gebruikt voor de opbouw van De Winter Flowers.