avrotros.nl

Gay Pride

Gay Pride

Verslag van de wereldberoemde botenparade tijdens de Amsterdam Gay Pride.
  • Uitgezonden: 1 augustus 2015
  • NPO 3

Gay Pride

Op zaterdag 1 augustus verslaat AVROTROS voor de zesde keer de wereldberoemde botenparade tijdens de Amsterdam Gay Pride. Vanaf de Prinsengracht verzorgt Art Rooijakkers samen met side kick Richard Groenendijk dit jaar het commentaar op de jaarlijkse bonte botenparade.

Het verslag van de Canal Parade is zaterdag 1 augustus LIVE te volgen via NPO3.nl en op de Amsterdamse stadszender AT5 vanaf 13.30 uur.

Een samenvatting van de botenparade is diezelfde avond vanaf 21:45 te zien op NPO 3.

Art en Richard ontvangen op de wal Boris Dittrich (voorvechter homorechten), André van Duin, Sharon Doorson (onlangs uitgeroepen tot 'Pink Best Friend') en Karin Bloemen .
Vanaf het water op een kleine sloep brengt Patrick Martens verslag uit van de versierde boten. Hij spreekt onder meer met bekende Nederlanders en buitenlandse sterren.

De zaterdagavond wordt feestelijk afgesloten met het Jubileumconcert van de Toppers (van mei vorig jaar) vanaf 22:25 op NPO 3.

Homo Top 100
Op vrijdag 31 juli stond NPO Radio 2 in het teken van de Homo 100. Beluister deze uitzending.

EenVandaag Radio
Vrijdag 31 juli bracht EenVandaag Radio een Gay Pride Special op NPO Radio 1. Beluister deze uitzending.
 

Bedankt!

Klik op de link in de bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.

AVROTROS nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste AVROTROS nieuws en weten welke programma's je kunt verwachten? Meld je dan aan voor de wekelijkse AVROTROS nieuwsbrief.