avrotros.nl

Vermist

Vermist

  • Vermist wordt niet meer uitgezonden.

Vermist

Het AVROTROS-programma Vermist is helaas gestopt en dat betekent ook dat de database van vermiste personen niet langer wordt bijgehouden. Bijzondere dank gaat uit naar helpers, politiekorpsen, vrijwilligers, instanties en netwerkers die het programma door de jaren heen hebben gesteund en natuurlijk naar de achterblijvers die hun vertrouwen gaven. Jaap Jongbloed en alle medewerkers van Vermist bedanken de trouwe kijkers die het programma tot een succes maakten en bijdroegen in het oplossen van vele vermissingszaken.

Slachtofferhulp
Bij Slachtofferhulp Nederland kunnen achterblijvers en andere betrokkenen na melding bij de politie nu terecht voor informatie, tips, emotionele, praktische en juridische hulp.

Slachtofferhulp Nederland is niet betrokken bij de opsporing. De hulp van deze organisatie is altijd gratis. Als er specialistische hulp gewenst is verwijzen zij soms door voor passende hulp.

Website: www.slachtofferhulp.nl/vermissing

REACTIES
Omdat het televisieprogramma 'Vermist' gestopt is neemt AVROTROS geen nieuwe verzoeken in behandeling.
De database van vermiste personen wordt niet langer bijgehouden.


Bedankt!

Klik op de link in de bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.

AVROTROS nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste AVROTROS nieuws en weten welke programma's je kunt verwachten? Meld je dan aan voor de wekelijkse AVROTROS nieuwsbrief.