In de week dat we geconfronteerd worden met wandelhysterie is het tijd voor aandacht voor de Renault Twingo van de blessures: de verzwikte enkel. Volgens jonge doctor Gwen Vuurberg van het UMC Amsterdam verdient de enkelverzwikking meer consideratie. Enkelverzwikkingen komen namelijk vrij vaak voor en een grote groep mensen blijft een tijdlang klachten houden.

De enkel verdient meer consideratie

Scheurtjes in ons economisch systeem?

Grote bedrijven worden rijker en machtiger, het loon van Johanna Modaal blijft achter. Is het kapitalisme toe aan een grondige renovatie? Econoom dr. Bas Jacobs vindt van wel. En dat begint bij de politiek: partijen zoals de VVD moeten niet langer regelrecht de belangen van de financiële sector dienen.

Filosoof dr. Edwin van de Haar voert een hardgrondig pleidooi voor de vrije markt: van falend kapitalisme is absoluut geen sprake. Voordat u met fakkels en hooivorken de straat op gaat is het tijd voor een goed gesprek over ons economisch systeem.

Kibbelen over kapitalisme

Dit en meer in de uitzending van dr Kelder en Co van zaterdag 20 juli 2019. 

Presentatie: Jort Kelder
Gasten: dr. Edwin van de Haar, dr. Bas Jacobs en dr. Gwendolyn Vuurberg

Dr Kelder en Co is uw wekelijkse radiotherapie tegen overspannen luchtfietserij in de media. Met gasten van deskundig allooi bespreekt Jort Kelder hysterische opvattingen, live vanuit VondelCS op zaterdagmiddag van 13.00 tot 14.00. Discussies op niveau waarbij rede en ratio de hoofdrol spelen. Genuanceerd, professioneel en wars van de waan van de dag die het nieuws regeert.

dr Kelder en Co

Deel dit artikel