De hele maand augustus is op NPO Radio 1 het 'Radar Radio Vakantieloket' geopend. Luisteraars kunnen hier terecht voor consumentenvragen over de vakantie. Mischa Blok legt in speciale uitzendingen vragen van kijkers voor aan advocaat Caspar Janssens en reisjournalist Hans Avontuur.

Er worden niet alleen prangende vragen van luisteraars beantwoord, ook vertellen bekende Nederlanders over hun horrorvakantie! In 'De horrorvakantie van...' vertellen bekende Nederlanders wat er misging tijdens hun vakantie. Presentatoren Jaap Jongbloed en Rik van de Westelaken hebben al tot in de puntjes uitgelegd hoe hun 'horrorvakantie' verliep.

Jaap Jongbloed

Presentator Jaap Jongbloed vertelt hoe zijn mooie reis naar Zuid-Afrika uitmondde in een dagenlange vertraging waarin hij ook nog werd bestolen.

De horrorvakantie van Jaap Jongbloed

Rik van de Westelaken

Rik ging in zijn jonge jaren met een tentje op vakantie met zijn ouders. De tent bleek lek te zijn en dus slapen ze nachtenlang in een natte slaapzak, dat doet natuurlijk niet veel goeds voor een mens: zijn moeder kreeg een nare buikgriep. Als je nu denkt dat het niet veel erger kan worden... Dat kan wel!

De horrorvakantie van Rik van de Westelaken

Wil je de verhalen van andere horrorvakanties niet missen? Hou dan Radar in de gaten. De vakantie van onder anderen Klaas van der Eerden komt nog aan bod.

Deel dit artikel