Suzanne Bosman presenteert vrijdagmiddag 3 augstus een speciale Gay Pride-special van EenVandaag op NPO Radio 1 vanuit Vondel CS in Amsterdam. In de uitzending ontvangt ze iconen uit de LHBTIQ+ scene en wordt er alvast opgewarmd voor de Amsterdam Canal Parade. En jij kunt hierbij aanwezig zijn!

In de feestelijke uitzending wordt er stil gestaan bij maatschappelijke situaties die LHBTIQ+-ers tegenkomen in het dagelijks leven. Denk aan onderwerpen als: Kun je intiem zijn op straat? Ben je op je werk open en eerlijk over je geaardheid? Bovenal is de uitzending een lofzang op diversiteit. 

Gasten

Suzanne Bosman bespreekt deze onderwerpen en meer met economieprofessor en 'bear' Walther Ploos van Amstel, caberetier Yora Rienstra, vrouwencafébazin Mieke Martelhoff, VVD-er en voorzitter Gay Pride Frits Huffnagel, muzikant Burçak Sikar, cabaretier en leraar Johan Goossens

Feestelijke uitzending bijwonen

Wil je de uitzending bijwonen? Kom dan vrijdagmiddag 3 augustus naar Vondel CS in Amsterdam. Zorg dat je op tijd bent. De uitzending start om 14.00 uur en vol = vol. Kun je er niet bij zijn? Luister dan naar de Gay Pride-special van EenVandaag op vrijdag 3 augstus van 14.00 - 16.00 uur op NPO Radio 1.

Volg de gasten op social media:

Deel dit artikel