In de week voor kerst brengt 3FM Nederland weer samen met 3FM Serious Request. De editie van dit jaar ziet er alleen nét even wat anders uit, het is tijd voor 3FM Serious Request: Lifeline. Hiermee zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen ze dat voor drie thema's: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten. Van 18 tot 24 december wandelen Jorien Renkema en Rob Janssen samen van actie naar actie.

Wat houdt het in?

Dit jaar worden drie dj-teams gedropt in het land, waarna ze zeven dagen lang te voet het land door gaan, ze maken live radio en gaan langs alle georganiseerde acties. Zij vormen samen met alle actievoerders, jullie dus, de Lifeline. Je kunt de dj's 24/7 volgen via livestreams en de uitzending.

Groot nieuws

In haar eigen show belt Jorien Rob Janssen op om hem het grote nieuws te vertellen, én ze opent de envelop waar de hele route in staat die ze gaan lopen. "Dit gaat pittig worden, maar ik heb er f*cking veel zin in!", is zijn reactie. Ben je benieuwd hoe lang de route is, of Rob en Jorien misschien bij jou in de buurt gaan lopen, en welke andere dj-teams er gevormd zijn?

CHECK HET ALLEMAAL HIER!

Deel dit artikel