Bij het maken en uitzenden van radio- en televisieprogramma’s zijn vaak veel mensen betrokken. Zeker als er ook publiek bij aanwezig is, gaat het al snel om een groep mensen van meer dan 100 personen. 

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus zijn er sowieso tot en met 1 juni diverse aanpassingen rondom de opnames en uitzendingen van onze programma’s. Lees hieronder het laatste nieuws.

Dit artikel wordt dagelijks ververst.

Eurovisie Songfestival 2020
Het Eurovisie Songfestival 2020, dat op 12, 14 en 16 mei in Rotterdam Ahoy zou worden gehouden, gaat niet door. → Bekijk de alternatieve programmering voor het Songfestival

Radar / Opgelicht?!
Beide studioprogramma’s worden live uitgezonden, maar zonder publiek.

Dit Was Het Nieuws
Dit Was Het Nieuws wordt opgenomen zonder publiek. 

Muziekcafé
In verband met de maatregelen omtrent het Corona-virus zullen er tot en met 1 juni geen live optredens zijn bij Muziekcafé en zenden we niet uit vanuit Podium De Vorstin.
In plaats daarvan hoor je op zaterdag en zondag tussen 16.00 en 18.00 op NPO Radio 2 een aantal optredens uit ons live-archief. Gelukkig hebben we heel veel moois liggen!

Het AVROTROS Vrijdagconcert
De klassieke concerten binnen de serie Het AVROTROS Vrijdagconcert in TivoliVredenburg te Utrecht gaan niet door. In plaats daarvan zijn archiefopnames van de werken die gespeeld zouden worden te horen. Ben je in het bezit van kaarten? Neem dan contact op met TivoliVredenburg.

Spiegelzaal
Het NPO Radio 4-programma Spiegelzaal gaat in de gehele maand maart niet door. In plaats daarvan zijn er op zondag om 10.00 uur archiefopnames te horen, gepresenteerd door Hans van den Boom vanuit de studio in Hilversum.

Het Zondagochtend Concert
Het NPO Radio 4-programma Het Zondagochtend Concert gaat in de gehele maand maart niet door. In plaats daarvan zijn er op zondag om 11.00 uur archiefopnames te horen, gepresenteerd door Hans van den Boom vanuit de studio in Hilversum. Ben je in het bezit van kaarten? Neem dan contact op met Het Concertgebouw.

dr Kelder en Co
Vanwege het coronavirus ontvangt dr Kelder en Co tot nader order geen publiek bij de live uitzendingen in VondelCS. Wij raden u aan u in een veilige omgeving aan uw transistor te kluisteren op NPORadio1.

Tussen Kunst en Kitsch
Spijtig genoeg zitten de normale (grote) Tussen Kunst en Kitsch-opnamedagen in diverse musea er voorlopig niet in. Maar onze zoektocht naar mooie Kunst en Kitsch gaat wel door! Lees meer in het onderstaande artikel.

Zappelin Go
De opnames voor Zappelin Go gaan niet door.

Heb je vragen over aangeschafte tickets? Deze kun je stellen per mail via [email protected] o.v.v. naam, postcode en huisnummer.

Deel dit artikel