De week is bijna voorbij en zondag is de perfecte dag om bij te lezen over de afgelopen week. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat je niet álles kunt volgen op het wereldwijde web. Schenk een kopje koffie in, want we zetten een paar belangrijke, leuke en interessante nieuwszaken voor je op een rijtje, die niet te missen zijn. Zo ga je up-to-date de nieuwe week in!

1. Zo kom jij van je Facebookverslaving af

Of we het nou willen of niet, we zijn bijna allemaal verslaafd aan Facebook. Sommige mensen hebben hun account al verwijderd, maar voor wie dat een stapje te ver vindt gaan heeft EenVandaag een paar handige tips voor je.

2. Michael P. krijgt 28 jaar cel en tbs voor doden Anne Faber

De verkrachter en moordenaar van Anne Faber heeft zijn straf gekregen, hiermee volgt de rechter de strafeis van het Openbaar Ministerie. EenVandaag houdt een dossier bij met al het nieuws rondom Anne Faber.

3. Zwemmen in natuurwater: hier moet je op letten

Al wekenlang is het warm in Nederland en dat vraagt zo nu en dan om een heerlijke duik in natuurwater. Maar het is niet overbodig om eerst even dit artikel te lezen voordat je in het water springt, want het kan flink misgaan. 

4. Telefoon oververhit? Dit kun je doen!

Nog eentje uit de categorie 'warmte': een oververhitte telefoon. Kan gebeuren natuurlijk, als je iets te lang op Facebook aan het neuzen bent. Radar weet wat je kunt doen tegen een oververhitte telefoon.

5. De duurste terrasstad van Nederland

Een fluitje is het betaalbaarst in Almere en een kopje koffie kun je het goedkoopst in Enschede drinken. Het zal je niet verbazen wat de duurste terrasstad van Nederland is. 

6. NS breekt met belofte afval te scheiden

Op elf grote stations in Nederland staan tweekleurige afvalbakken, zodat het afval gescheiden kan worden. Maar de reizigers worden hiermee 'gefopt', want het afval wordt niet gescheiden opgehaald.

Deel dit artikel