Komende dinsdagavond, 16 oktober, voetbalt het Nederlands Elftal. Deze wedstrijd wordt rechtstreeks via NPO 1 uitgezonden, waardoor Opsporing Verzocht eenmalig niet op deze zender te kijken is. De trouwe kijkers van Opsporing Verzocht hoeven hun wekelijkse portie opsporingen niet te missen!

Om ±20:25 uur, direct na het journaal, is het opsporingsprogramma namelijk live online te zien via NPO Start met een korte uitzending van ongeveer 20 minuten met de meest urgente zaken. Om 22:10 uur is er dan ook nog een live uitzending via NPO3, waarin alvast een update wordt gegeven van de zaken uit de vroege uitzending.

Primeur

Het is voor het eerst dat een programma op deze manier live kan ‘uitwijken’ naar NPOStart. Presentator Anniko van Santen: "Super dat we op deze manier kijkers, die graag zoals altijd meteen na het Journaal willen gaan meedenken met de politie over urgente misdrijven, kunnen bedienen!"

NPOStart is de gratis video-on-demand-service van de Nederlandse Publieke Omroep. Kijken naar NPOStart kan via de site, of download de app (Android of iOS).

Deel dit artikel