Aanstaande zaterdag 10 november is het zover: de eerste aflevering van De TV-Kijker van het Jaar! In deze eindejaarsquiz onder leiding van Harm Edens stellen we multiple-choice vragen over alle bijzondere, gekke, mooie en hilarische televisiefragmenten uit 2018. 100 studio-kandidaten strijden om de titel 'De TV-Kijker van het Jaar', terwijl elk genre voorbij komt.

Back in the days

Komt dit programma je bekend voor? Dat kan kloppen! In 2006 was de spelletjesquiz namelijk ook op de buis, gepresenteerd door Reinout Oerlemans. 100 kandidaten streden toen in drie ronden, aan de hand van archiefmateriaal, om dezelfde titel als nu. Na de eerste ronde bleven vier kandidaten over die speelden voor een plekje in de finale. We blikken terug op de laatste uitzending van De TV-Kijker van het Jaar uit 2006.

3 X De TV-Kijker van het Jaar 2006

Bonnie St. Claire is een beetje moe
In Hotel Big Brother is Bonnie St. Claire een beetje moe. Ze krijgt het namelijk voor elkaar om heerlijk in slaap te vallen terwijl ze in de visagie zit...

Spuiten en Slikken, maar dan letterlijk
In mei 2006 had de hele wereld het over een uitzending van het Spuiten en Slikken. Dit keer hebben de presentatoren de titel van het programma namelijk wel érg letterlijk genomen.

Gordon mist een stukje geborgenheid in zijn leven
Paul Witteman legt in een gesprek met Gordon uit dat hij het 'probleem' van Gordon niet helemaal begrijpt. Want, hij is populair en hij ziet er goed uit... wat is het probleem?

Aanstaande zaterdag 10 november starten we met honderd échte bankhangers, die het afgelopen jaar (bijna) niets hebben gemist van de Nederlandse televisie. Om 20:30 uur op NPO 1!

Deel dit artikel