AVROTROS vaart tijdens Canal Parade 2018 mee met de AVROTROS Songfestival-boot. Aan boord worden niet alleen de helden van het Songfestival geëerd, maar krijgen ook mensen die zich ingezet hebben voor de lokale LHBTIQ+ community een ereplaats. Geef jouw held nu op en vaar samen mee! 

'All Aboard': het thema van het Eurovisie Songfestival 2018. Iedereen doet mee. Dat geldt ook voor de Songfestival-boot van AVROTROS. Aan boord worden niet alleen de helden van het Eurovisie Songfestival geëerd, maar krijgen ook mensen die zich inzetten voor LHBTIQ+ acceptatie een ereplaats.

De Songfestivalboot is één groot varend feest van herkenning. Van de nummers Waterloo tot Euphoria, en van Rise Like a Phoenix tot TOY; alles komt voorbij. Maar dat is niet alles: Eleni Foureira treedt op! De zangeres vertegenwoordigde dit jaar Cyprus op het Songfestival en wist daar met haar ‘Fuego’ iedereen aan het dansen te krijgen!

Geef jouw LHBTIQ+ held op

Welke LHBTIQ+ held verdient er volgens jou een speciale plek op de Songfestival-boot? Wie zet zich belangeloos in voor LHBTIQ+'ers en helpt de community daarmee vooruit? Meld jouw held via onderstaand formulier aan en wie weet staan jullie samen 4 augustus op de Songfestival-boot tijdens de Canal Parade 2018 (deze actie is inmiddels verlopen, de LHBTIQ+ helden krijgen een persoonlijk bericht).

Deel dit artikel