De hele maand juni kun je genieten van bijna alle herhalingen van Ali B Op Volle Toeren. Ga er dus maar goed voor zitten: dit zijn de artiesten die voorbij komen van 11 tot en met 15 juni.

Maandag 11 juni: Ronnie Tober en Priester
Ronnie Tober brengt zijn rozen dit keer niet naar Sandra, maar naar rapper en profvoetballer Priester. Ronnie gaat de uitdaging aan en gaat aan de slag met Priesters rap Geen Een. Priester maakt samen met Ali B een remake van Ronnie's hit Breng die rozen naar Sandra.

Dinsdag 12 juni: Liesbeth List en Sticks
Rapper Sticks en Ali vallen even stil wanneer ze een optreden zien van muziekiconen Liesbeth List en Ramses Shaffy met hun nummer Pastorale. Hoe zullen ze dit gaan aanpakken? Liesbeth gaat op haar beurt aan de slag met het nummer Spaanse Vlieg.

Woensdag 13 juni: Peter Koelewijn en Typhoon
Ali reist met Typhoon af naar het rustige Loenen aan de Vecht, waar ze zanger Peter Koelewijn ontmoeten. Ali en Typhoon geven hun eigen draai aan Peters nummer Kom van dat dak af: dat wordt swingen!

Donderdag 14 juni: Henk Westbroek en Mr. Polska
Henk Westbroek en Henk Temming van Het Goede Doel worden door Ali voorgesteld aan de Poolse rapper Mr. Polska. Al bij de eerste ontmoeting wordt de toon gezet als Mr. Polska zijn eigen fles wodka op tafel zet.

Vrijdag 15 juni: Koos Alberts en Nino
Nino en Ali gaan op bezoek bij zanger Koos Alberts. Nino maakt samen met Brownie en Ali een remake van het nummer Ik verscheurde je foto en Koos Alberts stopt het nummer Lucifer in een nieuw jasje.

Vorige week in #ABOVT
Vorige week bracht Ali onder andere protestzanger Armand en rapster Nina bij elkaar. Nina maakte haar eigen versie van Armands Ben Ik Te Min.

De herhalingen van Ali B Op Volle Toeren zie je iedere werkdag om 19:25 uur op NPO 3. Volg Ali B Op Volle Toeren ook op Facebook!

Deel dit artikel