In juni kun je opnieuw genieten van bijna alle herhalingen van Ali B Op Volle Toeren. Pak de snacks er maar weer bij: dit zijn de artiesten die meededen.

Maandag 18 juni: Frank Boeijen en Fit
Voor het eerst in de geschiedenis van Ali B Op Volle Toeren, raden Ali en zijn gastrapper al bij het tweede fragment wie ze gaan opzoeken. Ze reizen vereerd af naar Velp, waar Frank Boeijen in de studio aan het werk is. Al snel blijkt dat muziek voor Fit en Frank veel meer is dan hun werk of een hobby: het is noodzaak!

Dinsdag 19 juni: BZN en Murda Turk
Ali neemt rapper Murda Turk mee naar de stad van de palingsound: Volendam! Daar maken ze kennis met Jan Keizer en Anny Schilder van BZN. De heren zijn meteen onder de indruk van de gigantische hoeveelheid muziek die het duo heeft uitgebracht. Beluister hier wat Ali en Murda maakten van hun grote hit Mon Amour!

Woensdag 20 juni: Lois Lane en Jiggy Djé
Op woensdag neemt Ali Jiggy Djé mee naar de muzikale zussen Lois Lane. De heren raken verwikkeld in een interessante discussie: hebben de zusjes Klemann nu wel of niet met Prince gewerkt? Ook wordt Ali geraakt wanneer Suzanne en Monique vertellen over het verlies van hun andere zus Caroline.

Donderdag 21 juni: Rick de Leeuw en Wudstick
Ali B brent Rick de Leeuw en Wudstick bij elkaar. De frontman van de Trockener Kecks en de gevoelige Wudstick zitten al snel op hetzelfde level wanneer blijkt dat ze allebei liever hun eigen gang gaan, dan doen wat de mensen van hen verwachten.

Vrijdag 22 juni: Erik Mesie en Bokoesam
Op vrijdag zijn Erik Mesie, de zanger van Toontje Lager, en Bokoesam aan de beurt. Ali en Bokoesam denken te weten waar het nummer Stiekem Gedanst vandaan komt, maar hoe zit het met hun eigen danskwaliteiten?

Vrijdag 29 juni: Herman van Veen, Boudewijn de Groot en Diggy Dex
Na vier seizoenen en meerdere smeekbedes kreeg Ali het eindelijk voor elkaar: hij strikte Boudewijn de Groot en Herman van Veen voor zijn programma! Al snel blijkt dat Diggy Dex groot fan is van de heren, dus dat komt mooi uit. Ali en Diggy krijgen nogal een uitdaging voorgeschoteld: ze zullen één liedje moeten maken van het rustige liefdeslied Avond van Boudewijn en het gehaaste Opzij van Herman. Boudewijn en Herman gaan op hun beurt aan de slag met het nummer Treur Niet (Ode Aan Het Leven).

Volg Ali B Op Volle Toeren ook op Facebook!

Deel dit artikel