De komende weken kun je nog een keer genieten van bijna alle afleveringen van Ali B Op Volle Toeren. Dit is wat we deze week voor je in petto hebben!

Maandag 21 mei: Dennie Christian en Yes-R
Op maandag gaan Dennie Christian en rapper Yes-R aan de slag met elkaars muziek. Ze blijken allebei vooroordelen te hebben over het muziekgenre van de ander. Zo heeft Dennie Christian het idee dat rap altijd iets negatiefs heeft en voortkomt uit pijn. Ali B en Yes-R hebben dan weer geen flauw idee wat schlagermuziek is...

Dinsdag 22 mei: Gio en Anneke Grönloh
Op dinsdag zijn R&B zanger Gio en Anneke Grönloh aan de beurt. Ali B en Gio reizen samen af naar Linden, waar Anneke Grönloh woont. Daar worden ze verrast door het succes van de zangeres: ze zijn flabbergasted wanneer ze horen dat de zangeres van Brandend Zand meer dan dertig miljoen platen heeft verkocht! Wat zal er ontstaan als de twee artiesten met elkaars werk aan de slag gaan? 

Woensdag 23 mei: Rapper Winne en Henny Vrienten
Op woensdag brengt Ali B Henny Vrienten en rapper Winne bij elkaar. De zanger van Doe Maar is nog steeds een veelgevraagd componist en Winne timmert hard aan de weg binnen de rapscene. Weten ze elkaar te inspireren? 

Donderdag 24 mei: Lee Towers en Stepherd & Skinto
Op donderdag zijn Lee Towers en rappersduo Stepherd & Skinto aan de beurt. Wat maakt het vrolijke duo van You Never Walk Alone, de grootste hit van Lee Towers? En hoe gaat Lee Towers aan de slag met hun nummer Brak Obama?

Vrijdag 25 mei: Ten Sharp en Cho
Op vrijdag haalt Ali B rapper Cho op in de Bijlmer. Wat hij nog niet weet is dat hij naar de mannen van Ten Sharp gaat, die de hele wereld over gingen met hun hit You. Wat zal de kruisbestuiving tussen deze artiesten opleveren?

Vorige week: Willeke Alberti ontroert Kleine Viezerik
Vorige week bracht Ali B onder andere Willeke Alberti en rapper Kleine Viezerik bij elkaar. Willeke wist hem te ontroeren met haar versie van 'Meisje Luister'.

De herhalingen van Ali B Op Volle Toeren zie je iedere werkdag om 19:25 uur op NPO 3. Blijf op de hoogte en volg Ali B Op Volle Toeren ook op Facebook.

Deel dit artikel