Deze hele maand kun je nog een keer genieten van bijna alle afleveringen van Ali B Op Volle Toeren. Pak de snacks er maar weer bij, dit is wat je deze week kunt verwachten!

Maandag 4 juni: Armand & rapster Nina
Op maandag wordt de uitzending met Armand en rapster Nina herhaald. Nina is onder de indruk van de muziek van de protestzanger én zijn opvallende verschijning. Weten ze zich te laten inspireren door elkaar?

Dinsdag 5 juni: Corry Konings & rapper Kempi
Op dinsdag brengt Ali Corry Konings en Kempi bij elkaar. Corry Konings is een echte volkszangeres en kan als geen ander verhalen vertellen in haar liedjes. Kempi is niet alleen bekend van zijn raps, ook zijn criminele verleden heeft hem de nodige aandacht bezorgd. Corry en Kempi blijken meer met elkaar gemeen te hebben dan ze allebei verwachten.

Woensdag 6 juni: Rob de Nijs & rapper Hef
Op woensdag zien we Rob de Nijs en Hef. Hef en Ali vinden het heel bijzonder om Rob te ontmoeten, maar ook voor Rob is het een speciaal moment: het is zijn eerste kennismaking met de rapscene. 

Donderdag 7 juni: Imca Marina & rapper Brace
Op donderdag neemt Ali Brace mee naar Imca Marina. Ali en Brace zijn erg onder de indruk van Imca én van haar huis. Kunnen ze van elkaars nummer een compleet eigen versie te maken? 

Vrijdag 8 juni: George Baker & rapper Dio
Op vrijdag zijn George Baker en Dio aan de beurt. Wat maakt Dio van George Bakers Una Paloma Blanca? En hoe geeft George Baker zijn eigen draai aan Dio's hit Tijdmachine?

Vorige week in #ABOVT
Vorige week bracht Ali onder andere rapper Jebroer en zangeres Mathilde Santing samen. Jebroer maakte een bijzondere versie van Mathildes hit Wonderful Life.

De herhalingen van Ali B Op Volle Toeren zie je iedere werkdag om 19:25 uur op NPO 3. Blijf op de hoogte en volg Ali B Op Volle Toeren ook op Facebook.

Deel dit artikel