Vanmorgen kondigde Ali B leuk nieuws aan voor alle liefhebbers van zijn programma Ali B Op Volle Toeren: de komende weken herhalen we bijna alle afleveringen, dus ga er maar goed voor zitten!

Maandag 14 mei: Rapper Keizer en Lenny Kuhr
We trappen af met Lenny Kuhr en rapper Keizer. In deze aflevering gaat Lenny Kuhr aan de slag met een rap van Keizer waarin hij zijn excuses aan aan zijn moeder. Dat grijpt Lenny Kuhr zo erg aan, dat ze een lied schrijft waarin ze antwoord geeft vanuit zijn moeder.

Dinsdag 15 mei: Ben Cramer en Fresku
In deze aflevering is het de beurt aan Ben Cramer en Fresku. Ben Cramer, levensliedzanger en musicalster, heeft niet veel met rap. Hij vindt het maar 'monotoon gebabbel'. Maar, rapper Fresku is juist een inhoudelijke en po√ętische rapper. Wellicht weten ze elkaar te verassen!

Woensdag 16 mei: Willeke Alberti en Kleine Viezerik
Op woensdag zijn Willeke Alberti en rapper Kleine Viezerik aan de buurt. De wereld van de rap staat ver af van Willeke Alberti, de koningin van het Nederlandse lied. Kleine Viezerik staat juist midden in de rapwereld. Lukt het Ali B om deze twee uitersten toch bij elkaar te brengen?

Donderdag 17 mei: Stef Bos en Negativ
Op donderdag brengt Ali B Stef Bos en rapper Negativ bij elkaar. Muzikale grootheid Stef Bos vertelt in zijn liedjes verhalen en hoopt dat zijn luisteraars dat verhaal ook echt voelen. Rapper Negativ heeft geen fijn verleden. Wat levert deze kruisbestuiving op?

Vrijdag 18 mei: Bonnie St. Claire en Darryl
Op vrijdag zien we Bonnie St. Claire en Darryl aan het werk. Bonnie St. Claire heeft met haar hese stem menig mannenhart op hol weten te brengen. Maar, ook Darryl, zet met zijn goede looks veel meisjesharten in vuur en vlam. Wat zal er ontstaan als deze twee artiesten met elkaars werk aan de slag gaan? 

De herhalingen van Ali B Op Volle Toeren zie je vanaf maandag 14 mei iedere werkdag om 19:25 uur op NPO 3! Blijf op de hoogte en volg Ali B Op Volle Toeren ook op Facebook.

Deel dit artikel