In deze aflevering van Ali B op volle toeren zien we hoe de veelbesproken mediafenomenen Famke Louise en Patricia Paay zichzelf in elkaar herkennen. Ook steken ze hun nummers ‘Op Me Monnie’ en ‘Who's That Lady With My Man’ in een nieuw jasje.

Deze aflevering zie je zaterdag 10 juli 2021 om 22.05 uur op NPO 3 (herhaling).

Famke Louise - Who's That Lady With My Man

In 1977 scoort Patricia Paay de hit 'Who's That Lady With My Man'. In het origineel smeekt ze haar man om geen overspel te plegen maar Famke plaatst het nummer in een hele andere context. Ze zingt over controverse en dat iedereen altijd een mening zal hebben over Patricia en over haar. Patricia is zichtbaar onder de indruk van de uitvoering.

Patricia Paay - Op Me Monnie

In 2017 maakt Famke Louise de overstap van YouTuber naar muzikant en brengt het controversiële 'Op me monnie' uit. Patricia Paay doet een uitvoering in haar eigen stijl en maakt er een swingend jazz nummer van! Famke applaudisseert enthousiast na de uitvoering. ''Ze heeft me echt verrast'' vertelt ze met een lach op haar gezicht.

Alle nummers uit Ali B op volle toeren luister je hier terug. Kijk elke donderdag om 20.40 uur op NPO 1 naar een nieuwe aflevering. 

Deel dit artikel