In deze aflevering van Ali B op volle toeren zien we hoe Trijntje Oosterhuis en Leafs elkaar op prachtige wijze inspireren. Trijntje schrijft een gevoelige versie van het nummer 'Tokio' en Leafs steekt 'Touch Me There' in een nieuw jasje. Alhoewel, hij trekt dat jasje eerder uit... 

Deze aflevering zie je zaterdag 3 juli 2021 om 22.05 uur op NPO 3 (herhaling).

Trijntje Oosterhuis - Tokio

Het origineel van Leafs is een liefdeslied waarin de rapper vertelt hoe hij voor zijn geliefde naar Tokio reist. Trijntje draait het nummer 180 graden om en zingt juist over dat je thuis alles al hebt waar je in Tokio naar op zoek kunt gaan. Leafs kan zijn tranen niet bedwingen. Zijn blik zegt alles!

Leafs - Touch Me There

Na zo'n ontroerend nummer is het tijd voor een vrolijke opkikker! Leafs is aan de slag gegaan met Trijntjes hit 'Touch Me There'. Hij behoudt de sfeer van het origineel maar geeft er zijn eigen R&B draai aan. Ali en Leafs leggen wel een hele grote nadruk op het sensuele thema wanneer ze beiden hun blote bovenlijf aan Trijntje laten zien!

Alle nummers uit Ali B op volle toeren luister je hier terug. Kijk elke donderdag om 21.30 uur op NPO 1 naar een nieuwe aflevering. 

Deel dit artikel