Romantische walsen, swingende kerstliedjes, spetterende solisten, prachtige kostuums, blinkende kroonluchters en wervelende ijsdansers. Alles is uit de kast gehaald voor 'Kerstgala in Maastricht' van André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest.

André Rieu nodigt je uit in zijn spiksplinternieuwe winterpaleis in Maastricht. Hij wordt vergezeld door muzikale vrienden, onder wie zijn eigen Johann Strauss Orkest en the Maastricht Dance and Skate Company!

Verheug je op traditionele kerstliedjes, romantische walsen en klassiekers als Jingle Bells, Oh Holy Night, Hallelujah en Walking In The Air. Terwijl de sneeuw zachtjes neerdwarrelt en vele lichtjes vrolijk schijnen, treedt André samen met zijn geliefde orkest en dansers op.

Daarnaast zijn er talrijke solisten onder wie de geweldige sopranen Donij van Doorn en Anna Majchrzak, de Platin Tenors en de Golden Voices of Gospel.

blockquote
Kerstmis is mijn favoriete tijd van het jaar en die breng ik het liefste door met mijn vrienden, familie en fans in mijn eigen stad.
André Rieu
 
blockquote
Ik wil mijn publiek uitnodigen voor deze prachtige reis naar de wondere wereld van kerst.
André Rieu

'Kerstgala in Maastricht' is uitgezonden op vrijdag 17 december 2021 om 20.30 uur op NPO 1.

Terugkijken: André Rieu - Kerstgala in Maastricht

Deel dit artikel