André Rieu is terug! Ga mee op reis met de wereldtour van maestro André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest. In de eerste aflevering blijven we nog even dichtbij huis: André en het orkest bereiden zich voor op de zomerconcerten in Maastricht.

We zien onder meer de repetities met sopraan Donij van Doorn, die een aria uit La Traviata zingt en daarmee tranen bij André veroorzaakt. Op het podium wordt de maestro vergezeld door de Corioallum Pipe Band voor een ongelooflijke uitvoering van Highland Cathedral. En het orkest krijgt de verrassing van hun leven wanneer de Amerikaanse superster David Hasselhoff aan komt rijden in KITT, de Knightrider-auto. Ondertussen plant André een spectaculaire podiumentree voor Hasselhoff.

Welcome to my world

In de derde reeks van de serie 'Welcome to my World' krijg je een inkijkje in de wereldtour van Rieu en het Johann Strauss Orkest. Op de planning staan concerten in onder andere de Verenigde Staten, Israël en Australië. Tussen de concerten door krijgen de musici de tijd om de heilige stad Jeruzalem te verkennen, sterren te kijken in Hollywood en Kerstmis te vieren op het strand in Sydney. Ook krijg je een blik achter de schermen tijdens de repetities voor de spectaculaire thuisstadconcerten in Maastricht.

Deel dit artikel