Een droomhuwelijk, een unieke kans voor fans en een emotionele, Italiaanse reünie: André Rieu helpt 'Welcome to my world' dromen uitkomen.

André Rieu is terug! Ga mee op reis met de wereldtour van maestro André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest. Op de planning staan concerten in onder andere de Verenigde Staten, Israël en Australië. Tussen de concerten door krijgen de musici de tijd om de heilige stad Jeruzalem te verkennen, sterren te kijken in Hollywood en Kerstmis te vieren op het strand in Sydney. In de serie 'Welcome to my World' zie je exclusieve uitvoeringen van Andrés wereldwijde concerten en krijg je tevens een blik achter de schermen tijdens de repetities voor de spectaculaire thuisstadconcerten in Maastricht.

Dreams come true

André helpt dromen uitkomen! Zo verrast hij een blozende bruid met haar droomtrouwjurk, krijgen zijn fans de kans plaats te nemen in het orkest en reist Franco, zijn contrabassist, naar Italië om zijn moeder te verrassen. Franco brengt haar terug naar Maastricht om te zien hoe hij voor het eerst in meer dan 30 jaar op een podium staat. De emoties lopen hoog, niet alleen bij Franco en zijn moeder...

Deel dit artikel