André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest zijn voor het eerst in Israël. Om dat te vieren, geeft André een feest in Tel Aviv, vol muziek en spelletjes.

André Rieu is terug! Ga mee op reis met de wereldtour van maestro André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest. Op de planning staan concerten in onder andere de Verenigde Staten, Israël en Australië. Tussen de concerten door krijgen de musici de tijd om de heilige stad Jeruzalem te verkennen, sterren te kijken in Hollywood en Kerstmis te vieren op het strand in Sydney. In de serie 'Welcome to my World' zie je exclusieve uitvoeringen van Andrés wereldwijde concerten en krijg je tevens een blik achter de schermen tijdens de repetities voor de spectaculaire thuisstadconcerten in Maastricht.

Tel Aviv Party 

André Rieu brengt tijdens zijn eerste bezoek aan Israël een oer-Hollands geschek mee: de klompendans! Tussen de concerten door bezoekt hij samen met zijn orkest de heilige stad Jeruzalem en zingen ze samen 'Hallelujah' vanaf de toren van David. Voor Pierre is het een extra emotionele reis: hij verenigt zich met Joodse families die door zijn grootmoeder voor de nazi's werden verborgen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Kortom: een prachtige reis vol tranen én gelach.

Deel dit artikel