Sluit 2018 op een mooie en nostalgische manier af! Op oudejaarsavond wordt er door o.a. Loes Luca, Huub van der Lubbe en Jenny Arean een bijzondere hommage gebracht aan misschien wel de rebelste oma van Nederland: Annie M.G. Schmidt. Om alvast in de stemming te komen hebben wij vier liedjes voor je op een rij gezet. Geniet ervan!  

Annie M.G. Schmidt in Carré zie je maandag 31 december om 21.15 uur op NPO 2. 

1. Vluchten kan niet meer 

'Vluchten Kan Niet Meer' komt oorspronkelijk uit de musical 'En Nu Naar Bed' (1971), maar is in der loop der jaren door velen artiesten vertolkt. Simone Kleinsma en Paul de Leeuw zingen het nummer tijdens de Musical Sing-A-Long in 2013. 

2. Medley Ja Zuster, Nee Zuster

De bekroonde musicaljeugdserie van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink uit 1965, is bewerkt tot een musical. Zing mee met klassiekers zoals ‘De Twips’, ‘In een rijtuigie’ en natuurlijk ‘Ja Zuster, Nee Zuster’.

3. Op een mooie Pinksterdag

Het nummer 'Op een mooie Pinksterdag' komt uit de musical 'Heerlijk duurt het langst' (1965) van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink. 

4. Medley Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

Een feest der herkenning De cast van Was getekend Annie M.G. Schmidt zingt een medley de nummers ‘De dertiger jaren’, ‘Sorry dat ik besta’ en ‘Dansen op de vulkaan’. Gezongen tijdens de Musical Sing-A-Long 2017. 

Annie M.G. Schmidt in Carré zie je maandag 31 december om 21.15 uur op NPO 2. 

 

Deel dit artikel