AVROTROS
Eurovisie SongfestivalEurovisie Songfestival
Eurovisie SongfestivalEurovisie Songfestival

Dit is het creatieve team van Joost Klein op het Songfestival!

‘Europe, let’s come together!’ Joost Klein bereidt zich met zijn team voor op het optreden op het Eurovisie Songfestival in Malmö. 

  1. Eurovisie Songfestival

De videoclip van Europapa is een grote hit en de song staat ook op de eerste plek in veel muziekranglijsten.  Op naar het grote podium! 

Joost Klein bereidt zich samen met zijn team voor op het optreden in Malmö. Het creatieve team staat onder leiding van Twan van de Nieuwenhuijzen (Head of Delegation) en bestaat dit jaar uit Marnix Kaart (multi camera regisseur), Henk Jan van Beek, Joost Wijgers (lichtontwerp) en Gover Meit als Creative Director.

Gover Meit: "Niet alleen is het een grote eer ons land te vertegenwoordigen, maar ik ben ook heel erg blij dat ik kan helpen om heel Europa kennis te laten maken met Joost. Ik ben zijn grootste fan." 

Kunstenaar en theatermaker Gover Meit, tevens het brein achter Stefano Keizers, is een goede vriend van Joost. De vrienden werken al jarenlang samen, zo hielp Meit bijvoorbeeld bij de creatieve invulling van de concerten op Lowlands en Pinkpop. Op weg naar Malmö werkt hij mee aan de act in de rol van Creative Director. "Gover zorgt dat de boodschap behouden blijft. Hij kijkt heel kritisch naar elke stap in het proces. En werkt elke dag aan onze act", aldus Joost Klein.

Het Eurovisie Songfestival vindt dit jaar plaats op 7,9 en 11 mei in Malmö. Joost Klein treedt op in de tweede halve finale op 9 mei. Als hij zich plaatst voor de finale dan staat hij op 11 mei in de finale. 

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading