Michelle Hoogendoorn (1995), beter bekend als Davina Michelle, woont in Rotterdam. Ze is een bekende YouTube-zangeres met meer dan 400.000 abonnees op haar eigen kanaal.

Davina Michelle deed in 2016 mee aan Idols maar viel daar in de voorrondes af. Door haar televisie optreden werd ze daarna wel benaderd door inmiddels haar huidige vriend Sebastiaan. Hij is werkzaam als muzikant en producer bij Sub Bass Music Group. Samen met zijn productie-team maakt Davina nu wekelijks een nieuwe cover voor op haar YouTube-kanaal.

Davina Michelle covert 'What about us' van P!nk:

Groots op YouTube

De meest geslaagde cover tot nu toe is ‘What about us’ van P!nk . De zangeres kreeg de cover van Davina onder ogen in haar show; ‘P!nk Watches Fan Covers on Youtube’. P!nk is diep onder de indruk van Davina's cover: "Dit is beter dan ik ooit ga klinken". Inmiddels is Davina's video al meer dan 9 miljoen keer bekeken en haar YouTube kanaal heeft al meer dan 400.000 abonnees.

Niet alleen nationaal valt Davina op. De zangeres wordt steeds vaker internationaal geboekt voor optredens. Van huwelijken in Frankrijk tot aan een danswedstrijd in Florida en een groot optreden in Californië, Verenigde Staten. Op dit moment is Davina met haar team in Nashville om nieuwe liedjes te schrijven.

Davina heeft ook een eigen single uitgebracht, genaamd Relove: 

Deel dit artikel