Twee weken lang kon iedereen stemmen op zijn of haar favoriete nummer van de afgelopen vijftien seizoenen Beste Zangers. Met meer dan 5000 stemmen was de stemactie een groot succes en daarmee de competitie tussen de vele nummers groot. Maar na twee weken stemmen is er een duidelijke winnaar: ‘Phantom of the opera’ gezongen door Floor Jansen en Henk Poort!

Met ongeveer een zesde van alle uitgebrachte stemmen was ‘Phantom of the opera’ het populairste lied van de afgelopen vijftien seizoenen. Het optreden uit 2019 was zit nog steeds diep in de harten van veel fans. Tijdens de aflevering stortte de tent waarin opgetreden werd bijna in vanwege het noodweer, maar Floor Jansen en Henk Poort lieten zich niet afleiden en zetten een verpletterende show neer. Hierdoor was het sowieso een optreden om niet snel te vergeten, want zo moest ook Jan Smit gelijk terugdenken aan deze stormachtige show in zijn podcastaflevering van het afgelopen seizoen.

Naast de winnaar voor beste nummer krijgen ook de deelnemers van Beste Zangers Tuinconcert winactie binnenkort te horen of ze gewonnen hebben. De winnaars weten dan welke dag ze vrij moeten houden in agenda voor het exclusieve concert.

Deel dit artikel