De duetten-aflevering tijdens Beste Zangers blijft elk jaar speciaal, daarom hebben wij de mooiste duetten van afgelopen jaren voor je op een rij gezet.

Tania Kross & Tommie Christiaan - Barcelona

Tania Kross en Tommie Christiaan kregen een staande ovatie tijdens de duetten-aflevering in Beste Zangers 2017. Met het nummer ‘Barcelona’ van Freddy Mercury en Montserrat Caballe zorgden zij voor kippenvel en open monden in heel de studio.

Maan & Brace - Wereld zonder jou

Maan en Brace kregen na hun avontuur bij The Voice eindelijk de kans om samen te zingen. De twee gingen op in hun eigen wereld tijdens het nummer ‘Wereld zonder jou’.

Davina Michelle & Tino Martin - Voorbij

Davina Michelle en Tino Martin leverden een stukje magie tijdens hun optreden met het nummer ‘Voorbij’ van Marco Borsato en Do.

Maria Fiselier & Alain Clark - Perfect symphony

Niet alleen Jan Smit werd helemaal enthousiast toen hij hoorde dat Maria Fiselier en Alain Clark het nummer ‘Perfect Symphony’ zongen tijdens Beste Zangers 2018. Een mooie mix van klassiek en pop ontstond er toen zij samen het duet brachten.

Emma Heesters & Rolf Sanchez - Pa Olvidarte

Emma Heesters en Rolf Sanchez zongen in 2019 het nummer Pa Olvidarte, wat in 2020 een enorme zomerhit werd.

Floor Jansen & Henk Poort - Phantom Of The Opera

Floor Jansen en Henk Poort bliezen ons al omver met hun solo’s tijdens Beste Zangers seizoen 12, maar toen ze het liedje ‘Phantom Of The Opera’ samen zongen bereikten ze samen een nieuw hoogtepunt. Wauw wat een stemmen!

Stef Bos & Miss Montreal - Laat me

Wie wordt er nu niet ontroerd door het nummer ‘Laat me’ gezongen door Stef Bos en Miss Montreal? Het lied van Ramses Shaffy brengt alle emoties van de kandidaten naar boven.

Karsu & Belle Perez - Je suis malade

Powervrouwen Karsu en Belle Perez zingen ‘Je suis malade’ tijdens de duetten-aflevering. De emoties spatten van het scherm af tijdens het mooiste duet wat Jan Smit in tien seizoenen Beste Zangers heeft gehoord.

Deel dit artikel