Je kunt het niet gemist hebben; Davina Michelle scoort een dikke nummer 1 hit met het nummer 'Duurt te lang' van Glen Faria na haar optreden in Beste Zangers. 

Davina Michelle is de eerste YouTuber die aan Beste Zangers heeft meegedaan. Iedere week zingt ze op haar eigen YouTube-kanaal een cover. Met haar versie van P!NK's ‘What about us’ krijgt ze in één klap heel veel aandacht. P!NK kreeg de cover van Davina namelijk onder ogen in de Amerikaanse show; ‘P!nk Watches Fan Covers on Youtube’. De zangeres is diep onder de indruk van Davina's cover: "Dit is beter dan ik ooit ga klinken". Inmiddels is Davina's video al meer dan 10 miljoen keer bekeken en haar YouTube kanaal heeft al meer dan 450.000 abonnees.

En dit weekend heeft Davina een nieuwe mijlpaal in haar carriere bereikt; ze staat op nummer 1 in de Mega Top 50 en in de Nederlandse Top 40 met 'Duurt te lang', een moment dat geschiedenis schrijft; het is namelijk alweer zes jaar geleden dat er voor het laatst een Nederlandse zangeres op nummer 1 in die lijsten heeft gestaan.

Orginele versie van Glen Faria

Voor Glen Faria is het nummer erg bijzonder, het nummer is geschreven toen het even niet zo goed ging in zijn relatie. 'Duurt te lang' is in 2013 uitgebracht door Glen Faria (artiestennaam Fit): 

Davina Michelle's versie

Samen met de Marcel Fisserband heeft Davina speciaal voor Glen haar eigen versie ervan gemaakt.  Ze vindt de tekst zo prachtig dat ze voor het eerst in het Nederlands gaat zingen, compleet uit haar eigen comfortzone want Davina zingt normaal in het Engels. Met dit optreden in Beste Zangers zet Davina Michelle zich op de kaart in Nederland: 

Ben jij de nieuwe Davina Michelle?

Beste Zangers gaat op zoek naar de nieuwe Davina Michelle. Wie is de volgende talentvolle YouTube-cover artiest? Ben jij een YouTube-artiest of wil je dat graag worden en ben je op zoek naar een platform? Wil je nationaal of zelfs internationaal doorbreken? Doe dan mee met de Beste Zangers YouTube-editie!

Deel dit artikel