In de zesde aflevering van seizoen 2021 van Beste Zangers zien en horen we het repertoire van Joe Buck, de jongste deelnemer van dit seizoen. Wat vond hij van zijn speciale avond en hoe heeft hij dit ervaren? Je ziet het in bovenstaande video! 

"Het was de avond van mijn leven", aldus Joe Buck. Alle liedjes die hij hoopte dat er voorbij zouden komen, zijn gezongen door de zangers. Joe was aangenaam verrast door de knallende opening van Alides, hij had niet verwacht dat hij zijn eerste hit 'The way you take time' zou zingen. 

Terug naar toen

Boven verwachting was de performance van Karsu, het voelde voor Joe of hij helemaal terug in het moment was. Door het optreden van Anneke was de zanger diep geraakt, daar had hij het wel even moeilijk mee.

Joe is heel trots op Belle dat zij zijn liedje 'Wat als' heeft gezongen, een nummer dat gaat over dementie. Iets wat Belle van dichtbij heeft meegemaakt bij haar oma's. 

Indrukwekkend optreden

Roel heeft een liedje gezongen wat veel voor Joe betekende. Volgens de zanger sloeg Roel de spijker op de kop met zijn nieuwe vertaling van het nummer en werd hij helemaal mee op reis genomen door zijn indrukwekkende performance. 

Deel dit artikel