Ben jij de nieuwe Davina Michelle? Die vraag stelden wij aan jou in november 2018 door middel van een oproep: Wie is de volgende talentvolle YouTube-cover artiest? Ben jij een YouTube-artiest of wil je dat graag worden en ben je op zoek naar een platform? Doe dan mee met de Beste Zangers YouTube-editie; een speciale aflevering die alleen online te bekijken is!

En dat hebben we geweten. We hebben veel inzendingen van YouTubers binnen gekregen op deze oproep. De eerste selectie hebben we in februari bekend gemaakt. De overgebleven 20 kanshebbers hebben we aan jullie voorgesteld en hebben bijna een maand online gestaan.

Wij danken iedereen die heeft meegedaan. Jullie inzendingen zijn massaal bekeken, gedeeld, geliked en voorzien van commentaar. Maar er kunnen er maar zes met ons mee... en dit zijn de gelukkigen die deel uit gaan maken van de speciale Beste Zangers YouTube-aflevering:

1. Bodine Hilhorst

2. Bram Houg

3. Charlene Bakker

4. Lateesha

5. Lotte & Desi Schuiling

6. Xerxes

WOW! We're going to Ibiza!

Binnenkort vertrekken de YouTubers, onder begeleiding van Glen Faria, die je natuurlijk nog kent uit het vorige seizoen en die de grote hit 'Duurt te Lang' van Davina Michelle heeft geschreven, naar Ibiza voor de opnames van de pilot. De aflevering is alleen op YouTube te zien, maar wanneer dat is houden we nog even geheim...  

Beste Zangers op TV

Uiteraard komt er dit jaar ook weer een televisie-seizoen van Beste Zangers waarin Jan Smit met deelnemers afreist naar Ibiza. Hierover hoor je binnenkort meer... 

Deel dit artikel