Het duet 'Phantom of the Opera' van Floor Jansen en Henk Poort uit de laatste aflevering van Beste Zangers gaat de hele wereld over. Op YouTube heeft het optreden binnen 40 uur al meer dan 1 miljoen views en internationale websites als 9GAG besteden aandacht aan het legendarische optreden van Floor en Henk. 

We kunnen wel stellen dat we dit seizoen van Beste Zangers eruit zijn gegaan met een knaller. Tijdens het optreden begon het ook nog eens kei hard te regenen en te onweren waardoor de tent letterlijk bijna op instorten stond, het resulteerde in dit bijzondere optreden.

Op YouTube gaat het optreden compleet viraal. Sinds zondagavond staat het duet op nummer 1 in Trending-lijst en worden er dagelijks fanvideo's geupload door YouTubers die niet kunnen wachten hun mening te geven over dit optreden... Tijd voor een greep uit de leukste reacties:

Stemcoach Rebecca wordt emotioneel bij het zien van de grande finale van Floor en Henk

YouTuber Millie Mossiae uit Verenigd Koninkrijk houdt het niet droog

Nephi Acaling uit de Philipijnen gaat compleet uit z'n plaat

Mr. Rock N Roll legt bijna het loodje bij het zien van het duet

En dan nog wat leuke tweets

Aanstaande zaterdag; meer Beste Zangers

Aanstaande zaterdag kun je om 20.25 uur, hier op avrotros.nl/bestezangers kijken naar een speciale aflevering van Beste Zangers gepresenteerd door Glen Faria. Zeven YouTubers kregen dit voorjaar namelijk de unieke kans om af te reizen naar Ibiza, om daar in de set van Beste Zangers een speciale online aflevering van het programma op te nemen. De zeven YouTubers zingen nummers uit seizoen 11 van Beste Zangers en bouwen in korte tijd een bijzondere band met elkaar op. 

Vanaf donderdag 17 oktober leer je Bodine, Xerxes, Bram, Lateesha, Charlene, Lotte en Desi kennen in de voorbereidingen op het Beste Zangers YouTube-avontuur, uiteraard ook hier, op avrotros.nl/bestezangers. 

beste-zangers-youtube-editie.jpg
Beste Zangers YouTube-editie
beste-zangers-youtube-editie.jpg
Deel dit artikel