De laatste aflevering van Beste Zangers staat altijd in het teken van duetten. In 2018 kwam er een wel heel bijzonder duet voorbij. Davina Michelle en Tino Martin zorgden voor kippenvel met hun versie van 'Voorbij'. Inmiddels heeft het duet op Spotify meer dan 6 miljoen (!) streams behaald en het heeft daarmee een Gouden Plaat in de wacht gesleept!

Het origineel is geschreven door John Ewbank en Han Kooreneef en stond in 2004 drie weken op nummer 1 in de hitlijsten. 

Davina Michelle & Tino Martin - Voorbij 

Meer successen van Davina en Tino

Haar deelname aan Beste Zangers heeft voor Davina Michelle vele deuren geopend. Zo stond ze in het voorprogramma van P!nk en ontving ze een Edison voor Beste Nieuwkomer.

Het kan bijna niemand ontgaan zijn dat Davina een gigantische hit heeft gescoord met 'Duurt te lang', hier heeft ze allerlei records mee gebroken. Zo heeft het nummer drie keer platina, is ze met haar hit de enige Nederlandse zangeres ooit die elf weken lang op nummer 1 in de Top 40 heeft gestaan, de video is al bijna 20 miljoen keer bekeken op YouTube én 53 miljoen keer afgespeeld op Spotify! Hiermee heeft ze met het nummer, wat orgineel van Glen Faria is, het record voor meest gestreamde track in Nederland óóit in handen.

Het houdt niet op... Ook Tino Martin heeft met 'Zij weet het' een gigantische hit in de Nederlandse hitlijsten en onlangs behaalde hij de Gouden status met het nummer wat, net als 'Duurt te lang', uit het repertoire van Glen Faria komt.

Gouden Televizier-Ring

De stembussen voor de Gouden Televizier-Ring 2019 zijn weer geopend. Beste Zangers zit met seizoen 11 bij de laatste 25 kanshebbers voor die gouden ring!

Stemmen

Nieuw seizoen

Vanaf zaterdag 24 augustus kun je weer wekelijks genieten van een gloednieuw seizoen Beste Zangers met Tim Akkerman, Floor Jansen, Ruben Annink, Emma Heesters, Henk Poort, Rolf Sanchez en Samantha Steenwijk! Kijken dus, zaterdag 24 augustus om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 1!

Deel dit artikel