We kunnen wel stellen dat Beste Zangers seizoen 11 behoorlijk wat hoogtepunten heeft gekend. Dit seizoen is daarom ook genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Woensdagavond 9 oktober gaat het erom spannen... wint Beste Zangers die felbegeerde ring? Het ligt nu in jouw handen...

Ter ere van de Gouden Televizier-Ring hebben we daarom de hoogtepunten van seizoen 11 voor je op een rij gezet: 

Davina Michelle - Duurt te lang

Doodeng vond ze het, zingen in het Nederlands. Maar wat zijn we blij dat ze het toch heeft aangedurfd! Want nu heeft Davina Michelle een dikke hit te pakken met 'Duurt te lang', een nummer geschreven door Glen Faria. Inmiddels is het nummer dubbel platina en staat 'Duurt te lang' op 477 in de Top 2000!

Trijntje Oosterhuis - The first time ever I saw your face

Wat dacht je bijvoorbeeld van Trijntje Oosterhuis in de eerste aflevering van dit seizoen? Ze zingt op fenomenale wijze het nummer 'The first time ever I saw your face' voor Lee Towers en zijn vrouw Laura. Ze verbaast hiermee niet alleen de Beste Zangers, maar heel Nederland!

Glen Faria - Als ik je laat gaan

Glen Faria weet Trijntje Oosterhuis in haar aflevering te verbazen door een nummer, wat zij nog niet heeft uitgebracht, in zijn eigen stijl te zingen. Dit is een hit!

Maria Fiselier - Lose yourself

Een operazangeres die het aandurft een nummer van Eminem te rappen... Maria Fiselier doet het gewoon! Met dit optreden uit de aflevering van Davina Michelle zet Maria zichzelf in één klap op de kaart!

Tino Martin - Zij weet het

Het prachtige 'Zij weet het' van Glen Faria weet Tino Martin naar zijn eigen hand te zetten, en maakt een geweldig pop/rock nummer van. Het nummer zingt Tino Martin nu ook in zijn theatertour en heeft hij er een eigen videoclip bij opgenomen.

Alain Clark - Don't cry daddy

Lee Towers houdt het niet droog wanneer Alain Clark het prachtige 'Don't cry daddy' voor hem zingt. Een prachtig optreden van Alain Clark. 

Lee Towers - What about us

Lee Towers weet als geen ander hoe je een verhaal moet vertellen. Op zijn eigen bijzondere wijze zingt hij het nummer 'What about us' van P!NK waarmee hij iedereen weet te ontroeren. 

VANAF WOENSDAGAVOND 20.30 UUR KUN JE HIER GRATIS STEMMEN!

Deel dit artikel