In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Beste Zangers zien we hoe Roel van Velzen wordt geraakt door alle prachtige optredens van de deelnemers. Hoe heeft Roel zijn aflevering ervaren en wat is hem het meest bijgebleven? Je ziet het in bovenstaande video! 

''Het is een wervelwind van gedachtes.'' Roel heeft zijn eigen nummers weer tot leven zien komen en dat heeft hem nieuwe impulsen gegeven. Over het optreden 'Sing sing sing' van Anneke van Gierbergen denkt Roel dat zijn vader van zijn wolk is gevallen van trots. 

Schot in de roos

Roel ziet een ballad van hem transformeren tot een swingende versie en dat zag de zanger niet aankomen. Hij had enigzins verwachtingen hoe de avond eruit ging zien, maar het pakte totaal anders uit. Hij noemt de uitvoering van 'When summer ends' van Alides Hidding een schot in de roos.

Roel vergelijkt deze avond met een voorstelling. ''Het zit heel mooi in elkaar, met een introductie, onverwachtige wendingen en het is bijna een soort theatervoorstelling. Ik hou heel erg van het theater.''

Deel dit artikel