Beste Zangers gaat op zoek naar de nieuwe Davina Michelle. Wie is de volgende talentvolle YouTube-cover artiest? Ben jij een YouTube-artiest of wil je dat graag worden en ben je op zoek naar een platform? Wil je nationaal of zelfs internationaal doorbreken? Doe dan mee met de Beste Zangers YouTube-editie!

Hoe doe je mee?

Cover op jouw eigen manier één nummer van het afgelopen seizoen en mail deze naar de redactie. Uit alle inzendingen kiest de redactie van Beste Zangers de beste YouTubers!*

Van de video’s die aan de onderstaande voorwaarden voldoen wordt er door door de redactie van Beste Zangers een selectie gemaakt en geupload op het YouTube-account van AVROTROS. 

Na een vooraf aangegeven periode wordt er door middel van een meting bekeken hoeveel views deze video’s hebben behaald. Mochten er nou 7 covers tussen zitten met meer dan 5000 views dan maken deze 7 talenten kans om in april 2019 één dag mee te reizen naar Ibiza voor een speciale Youtube-aflevering van Beste Zangers 2019 met Jan Smit als presentator en natuurlijk de Marcel Fisserband! 

* Actievoorwaarden: 

  • Je hebt je eigen YouTube-kanaal waar je met enige regelmaat covers uploadt
  • Je covert voor deze actie een nummer dat in Beste Zangers - seizoen 11 is gezongen (bekijk alle optredens)
  • Je uploadt deze video NIET op je eigen YouTube-kanaal of social media, maar stuurt deze alleen naar de redactie
  • De redactie kan te allen tijde besluiten deze actie te staken wanneer er onvoldoende video's worden ingestuurd
  • Over de keuzes van de redactie en uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Verstuur je video voor 31 december 2018 naar [email protected] en wie weet zit jij straks in een speciale YouTube-aflevering van Beste Zangers. 

Deel dit artikel