Wekenlang kon er gestemd worden op het favoriete programma voor de Gouden Televizier-Ring. Beste Zangers seizoen 11 is dit jaar is genomineerd voor die prachtige, felbegeerde ring!

Samen met de programma’s Chateau Meiland en Expeditie Robinson gaan we op woensdagavond 9 oktober de strijd aan voor die Gouden Televizier-Ring. Een prijs die voor ons erg belangrijk is. Het gaat om waardering van de Nederlandse kijker en we voelen ons enorm vereerd dat we dit jaar weer kans maken op deze mooie prijs.


De Gouden Televizier-Ring wordt ieder jaar uitgereikt aan een programma dat in het afgelopen televisie-jaar volgens de kijker dit het meest verdient. Dankzij een groot aantal stemmen is het Beste Zangers seizoen van Davina Michelle, Trijntje Oosterhuis, Alain Clark, Lee Towers, Glen Faria, Tino Martin en Maria Fiselier verkozen tot één van de favoriete programma’s van afgelopen jaar.

Bekijk hier alle afleveringen van Beste Zangers seizoen 11

Gastheer van het programma Jan Smit werd eerder deze week verrast met het nieuws. Wat voor hem nu wel inhoudt dat hij het Gouden Televizier-Ring Gala niet kan presenteren dit jaar. Maar:

De komende weken gaan we ons voorbereiden op de avond. Via Instagram gaan we je 9 oktober uiteraard op de hoogte houden van het verloop van de dag. En daarnaast is het goed om te weten dat alle tellers nu weer op 0 staan, dus dat we tijdens de uitzending je stem heel hard nodig hebben!

Tot die tijd kun je iedere zaterdag op NPO 1 natuurlijk nog genieten van seizoen 12 van Beste Zangers, om 20.25 uur bij AVROTROS.

Deel dit artikel