In het voorjaar van 2019 zijn zeven YouTubers door middel van een online auditie geselecteerd om mee te mogen doen met een pilot; de Beste Zangers YouTube-editie. Glen Faria neemt daarin zeven YouTubers mee naar Ibiza, naar de set van Beste Zangers, om daar te laten zien en vooral horen wat zij in hun mars hebben. Voorafgaand leren Glen Faria en de Marcel Fisser band de YouTubers kennen in de Wisseloord studios tijdens speciale repetities... 

Want als je nog nooit met een band hebt gezongen, is het wel heel belangrijk om dit eerst even goed te repeteren. Daarnaast geeft de repetitie ruimte voor de YouTubers om aan te geven wat voor veranderingen ze aan het orgineel willen aanbrengen wanneer ze gaan optreden tijdens de opnames op Ibiza. Glen Faria spreekt na de repetitie met Charlene, Bram, Lateesha, Xerxes, Bodine, Lotte & Desi over de zenuwen, dromen, passies en vooruitzichten. 

Benieuwd welke nummers er gezongen gaan worden en wie deze YouTubers zijn? Check hierboven 'Road to Ibiza - deel 1'. 

Meer zien?

Road to Ibiza - deel 2

De YouTubers vertrekken samen met Glen Faria naar Ibiza voor de opnames. Ze nemen een kijkje op de set en bereiden zich voor op wat komen gaat. Daarnaast krijg je een kijkje achter de schermen bij de opnames van de leader, die op exact hetzelfde strand is opgenomen als de reguliere Beste Zangers.

Vrijdag 18 oktober om 20.00 uur online via YouTube en uiteraard op avrotros.nl/bestezangers

Beste Zangers YouTube-editie

In de set van Beste Zangers, met Marcel Fisserband van Beste Zangers, komt de droom van zeven jonge YouTubers uit. Via een online auditie in november 2018 zijn Charlene, Bram, Lateesha, Xerxes, Bodine, Lotte & Desi geselecteerd. Op Ibiza stellen ze zich voor elkaar open en delen hun ervaringen met elkaar, zowel muzikaal als privé. Voor Glen Faria is het ook een nieuwe ervaring; in plaats van zanger heeft hij tijdens deze opnames ineens de rol van gastheer en coach. Een spannende en bijzondere ervaring voor iedereen dus. 

Zaterdag 19 oktober om 20.30 uur online via YouTube en uiteraard op avrotros.nl/bestezangers

Deel dit artikel