De groep YouTubers is samen met Glen Faria vertrokken naar Ibiza voor de opnames van de Beste Zangers YouTube-editie. De gastheer neemt de zeven talenten mee naar de opname locatie om alvast te voelen hoe het eraan toegaat op zo'n set. 

Daarnaast nemen de YouTubers de leader op voor het programma, op hetzelfde strand als waar de reguliere Beste Zangers wordt opgenomen. Hoe voelen Charlene, Bram, Lateesha, Xerxes, Bodine, Lotte & Desi zich nu ze op Ibiza zijn? En wat hopen ze te bereiken? Je ziet het in de 'Road to Ibiza - deel 2'! 

Benieuwd naar het resultaat?

Speciaal voor deze YouTube-editie heeft Davina Michelle het originele nummer van Jan Smit 'Welkom in mijn hart', vertaald naar het Engels en opnieuw ingezongen. Hiermee is het voor deze pilot de perfecte muziek voor de leader geworden:

 In Road to Ibiza - deel 1 volgt Glen Faria de YouTubers tijdens de eerste repetitie met de Marcel Fisser and in de Wisseloord Studios. Heb je die video gemist? Check 'm hier:

 

Meer zien?

Beste Zangers YouTube-editie

In de set van Beste Zangers, met Marcel Fisserband van Beste Zangers, komt de droom van zeven jonge YouTubers uit. Via een online auditie in november 2018 zijn Charlene, Bram, Lateesha, Xerxes, Bodine, Lotte & Desi geselecteerd. Op Ibiza stellen ze zich voor elkaar open en delen hun ervaringen met elkaar, zowel muzikaal als privé. Voor Glen Faria is het ook een nieuwe ervaring; in plaats van zanger heeft hij tijdens deze opnames ineens de rol van gastheer en coach. Een spannende en bijzondere ervaring voor iedereen dus. 

Zaterdag 19 oktober om 20.30 uur online via YouTube en uiteraard op avrotros.nl/bestezangers

Deel dit artikel