Jaap Reesema, Ferdi Bolland, Nielson, Claudia de Breij, Sarita Lorena, Blanks en Roxeanne Hazes zijn de kandidaten in het nieuwe seizoen van Beste Zangers. De zeven artiesten zijn afgereisd naar het Spaanse Sevilla voor het 15e seizoen van het programma. Vanuit een prachtige hacienda is vanaf 11 augustus 2022 te zien hoe de zangers hun muzikale kwaliteiten voor elkaar zingen.

Speciaal voor het jubileumseizoen is er veel extra’s te zien en te beluisteren. Naast het reguliere seizoen is er een Beste Zangers podcast én een portrettenreeks Beste Zangers Thuis bij… waarin de zangers een kijkje geven in hun privéleven. Lees hieronder meer over deze speciale podcast en extra uitzendingen.

Verborgen parels en hits in Beste Zangers

In het nieuwe seizoen van het programma vertolken de zangers wekelijks elkaars liedjes. Dit zorgt weer voor mooie verhalen, muzikale verrassingen en ontroerende momenten.

De presentatie is in handen van gastheer Jan Smit en alle optredens zijn onder begeleiding van de Beste Zangers-band onder leiding van Marcel Fisser. Ook dit seizoen belooft weer veel verborgen parels en hits.

Beste Zangers, vanaf 11 augustus elke donderdag om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Beste-Zangers-podcast-2022.jpg
Beste Zangers de Podcast
Beste-Zangers-podcast-2022.jpg

Beste Zangers de Podcast

Een kleine greep uit de favoriete nummers van de zangers wordt besproken in Beste Zangers, maar er is nog zoveel dat onbesproken blijft. Een uitgelezen kans voor ervaren podcastmaker en zanger Jaap Reesema om van dit seizoen Beste Zangers de Podcast te presenteren.

Elke week gaat Jaap in gesprek met één van zijn collega artiesten over andere nummers die voor hen een bijzondere betekenis hebben of hebben bijgedragen aan een bepaald moment in hun leven. In een ongedwongen setting vanuit het zonnige Spanje neemt Jaap de tijd om de verhalen achter de niet gekozen nummers met de zangers te bespreken.

Beste Zangers Podcast, vanaf 11 augustus elke donderdag te beluisteren via alle populaire podcast-apps.

Beste-Zangers-thuis-bij-2022.jpg
Beste Zangers Thuis bij…
Beste-Zangers-thuis-bij-2022.jpg

Beste Zangers Thuis bij…

Tijdens de uitzendingen van Beste Zangers krijg je door de gekozen nummers en persoonlijke verhalen al een beeld uit het leven van de artiesten. In de documentairereeks ‘Thuis bij…’ openen de zangers hun voordeur voor zangeres Karsu (Beste Zangers seizoen 14) en wordt de link gelegd met de verhalen die eerder in het programma zijn gedeeld.

Karsu krijgt een rondleiding door hun huis en een kijkje in hun privéleven. Zo zien we bijvoorbeeld waar Roxeanne haar eerste singeltje bewaart of hoe Nielson zijn koffie drinkt in de ochtend met muziek van een ouderwetse lp op de achtergrond. 'Thuis bij...' is aansluitend na de uitzending van Beste Zangers te zien op NPO Start.

Beste Zangers: Thuis bij, vanaf 11 augustus elke donderdag na Beste Zangers op NPO Start. 

Live in Muziekcafé

De artiest die centraal staat in de aflevering is daarnaast elke vrijdag te gast bij Carolien Borgers in het NPO Radio 2-programma Muziekcafé om een aantal nummers live in de uitzending te laten horen.

Deel dit artikel