Dat Davina Michelle een dikke hit te pakken heeft met 'Duurt te lang' weten we al maanden... ze heeft er het ene record na het andere mee gebroken; zo heeft het nummer drie keer platina, is ze met haar hit de enige Nederlandse zangeres die ooit elf weken lang op nummer 1 in de Top 40 heeft gestaan, de video is al bijna 20 miljoen keer bekeken op YouTube en vanaf vandaag kan er een nieuw record worden bijgeschreven... 

De hit van Davina Michelle uit Beste Zangers is maar liefst meer dan 53 miljoen keer afgespeeld op Spotify! Hiermee heeft ze met 'Duurt te lang' (wat orgineel van Glen Faria is) het record voor meest gestreamde track in Nederland OOIT in handen. "We zien in toenemende mate dat naast de grote en aanhoudende streaming successen van Nederlandstalige hiphop en Nederlandse dance er nu ook grote streaming aantallen worden behaald door Nederlandse artiesten in andere genres”, vertelt Wilbert Mutsaers van Spotify aan AD.

Haar deelname aan Beste Zangers heeft meerdere deuren geopend, zo stond ze afgelopen weekend in een uitverkocht Malieveld, Den Haag, in het voorprogramma van haar grote idool P!NK! 

Davina Michelle - Duurt te lang

Meer successen uit Beste Zangers

Het succes van seizoen 11 van Beste Zangers is omvangrijk. Zo scoort ook Tino Martin met 'Zij weet het' een gigantische hit in de Nederlandse hitlijsten en heeft hij onlangs de Gouden status behaald met het nummer, overigens is ook dit nummer afkomstig uit het repertoire van Glen Faria.

Het is nog lang niet voorbij...

En als klap op de vuurpijl heeft het duet uit de laatste aflevering van Beste Zangers tussen Tino Martin en Davina Michelle; 'Voorbij',  meer dan 6 miljoen streams behaald! Dit is dus ook met recht een grote hit te noemen. Geniet je even mee?

Televizier Ring

Vanaf dinsdag 20 augstus kan er weer dagelijks gestemd worden voor de Gouden Televizier Ring 2019. Beste Zangers zit met seizoen 11 bij de laatste 25 kanshebbers voor die gouden ring.

Nieuw seizoen

Vanaf zaterdag 24 augustus kun je weer wekelijks genieten van een gloednieuw seizoen Beste Zangers met Tim Akkerman, Floor Jansen, Ruben Annink, Emma Heesters, Henk Poort, Rolf Sanchez en Samantha Steenwijk! Kijken dus, zaterdag 24 augustus om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 1!

Deel dit artikel