Afgelopen april hebben de opnames van een nieuw seizoen 'Beste Zangers' plaats gevonden op het prachtige eiland Ibiza. Tim Akkerman, Floor Jansen, Ruben Annink, Emma Heesters, Henk Poort, Rolf Sanchez en Samantha Steenwijk hebben daar de mooiste liedjes van en voor elkaar gezongen. 

Gastheer Jan Smit was uiteraard ook weer van de partij om alles in goede banen te leiden. Overdag werd er druk gerepeteerd (uiteraard zonder dat de anderen er ook maar iets van horen) zodat ze elkaar 's avonds konden verrassen met de mooiste liedjes. 

Lees meer over de Beste Zangers van 2019

Opnames op het strand

Traditiegetrouw hebben de Beste Zangers met z'n allen de leader opgenomen op het strand... Check de InstaStory & IGTV van Beste Zangers op Instagram voor een exclusief kijkje achter de schermen!

Uitzending

De opnames zitten er inmiddels op en we kunnen alvast verklappen dat er echt pareltjes tussen zitten. Opera, metal, rock, pop, salsa, country, volks, musical... het komt echt allemaal voorbij. Maar hoe het eruit ziet en vooral hoe dat klinkt, houden we nog even geheim. 

Vanaf zaterdag 24 augustus kun je ieder weekend weer genieten van het mooiste muziekprogramma van de Nederlandse televisie; Beste Zangers.

Deel dit artikel